Aanbod

zwangerschap

pregnancy | bump | fotografie

Ben je in verwachting en op zoek naar een unieke en exclusieve manier om deze bijzondere periode vast te leggen? Bij Lindy van Rossum Fotografie ben je aan het juiste adres voor zwangerschapsfotografie die jou tijdens deze speciale periode in je leven op een onvergetelijke manier in beeld brengt.

Gezin

newborn | motherhood | gezin

Bij Lindy van Rossum Fotografie hebben we veel ervaring in het vastleggen van de mooiste momenten van jouw gezin. Of het nu gaat om de eerste dagen van je pasgeboren baby tijdens onze newborn shoot, intieme momenten tussen moeder en kind in onze motherhood sessies, of gezellige gezinsfoto’s, wij zorgen ervoor dat deze kostbare herinneringen voor altijd vastgelegd worden. Met onze ervaring en oog voor detail creëren we een ontspannen en veilige omgeving waarin jullie als gezin prachtig worden vastgelegd.

Intimate potraits & boudoir

female | power | fotografie

Ben je op zoek naar een unieke manier om jouw innerlijke kracht en schoonheid te vieren? Bij Lindy van Rossum Fotografie specialiseren we ons in women empowerment fotografie, waarbij we jou op een krachtige en authentieke manier vastleggen. Laat ons helpen om jouw unieke persoonlijkheid en zelfverzekerdheid te vereeuwigen in adembenemende beelden die jouw kracht en schoonheid benadrukken. Met onze zorgvuldige aandacht en professionele begeleiding creëren we een ervaring die jou inspireert en je zelfvertrouwen versterkt. Kom binnen in onze studio en laat ons samen jouw verhaal vertellen door middel van empowerment fotografie.

bruiloft

wedding | trouwen | huwelijk

Yes jullie gaan trouwen! De zoektocht naar jullie trouwfotograaf is gestart. De stijl van de fotograaf moet bij jullie passen, het tarief moet binnen jullie budget liggen, en de klik met jullie  trouwfotograaf is essentieel! Je deelt deze intieme momenten met iemand die je nog niet goed kent, dus het moet meteen goed voelen. 

Als jullie houden van tijdloze en elegante foto’s, dan zal mijn werk jullie zeker aanspreken. Als trouwfotograaf ik geniet van het vastleggen van details en het creëren van beelden die zo uit een tijdschrift zouden kunnen komen. Daarnaast ben ik dol op het fotograferen van echte, spontane momenten, goede vibes, spetterende liefde, en alle prachtige momenten die een bruiloft met zich meebrengt. 

Benieuwd naar mijn werk?

 

Branding & portret

business | zakelijk | fotografie

Ben je op zoek naar een unieke manier om jouw professionele uitstraling te versterken? Bij Lindy van Rossum Fotografie specialiseren we ons in branding & portretfotografie, waarbij we jouw zakelijke identiteit op een krachtige en authentieke manier vastleggen. Laat ons helpen om jouw unieke persoonlijkheid en professionaliteit te vereeuwigen in doelgerichte beelden die jouw merk versterken. Met onze zorgvuldige aandacht en professionele begeleiding creëren we een ervaring die jouw zakelijke doelen ondersteunt en je zelfvertrouwen als professional versterkt. Stap binnen in onze studio en laat ons samen jouw verhaal vertellen door middel van branding & portretfotografie.

BOEK EEN SHOOT

Wil jij ook voor mijn lens staan? Ik kan niet wachten om jou verhaal vast te leggen in prachtige beelden!